The Division 2 Beta bilgileri geldi

The Division 2’nin 15 Mart olan çıkış tarihi hızla yaklaşıyor, oyunu resmi çıkış tarihinden daha önce beta versiyonuyla oynama şansınız olacak.

PS4, Xbox One ve PC kullanıcıları erken erişime sahip olacak.

Beta, 7 Şubat’ta 01:00 PT / 4 AM ET / 9 AM GMT / 8 PM AET’de başlıyor ve tam dört gün sürecek.

Beklediğiniz gibi, yayıncı Ubisoft, beta sürümünün final maçında neler bekleyeceğinin tadına bakılabileceğini söylüyor. Beş ana görev ve “açık dünyadaki ilave aktiviteler” ile birlikte iki ana görev oynanabilir olacak. Üç yeni Dark Zones The Division 2’nin PvPvE action markasını sergilerken, daha organize PvP oyununu Skirmish adlı bir Çatışma oyun modunda deneyebileceksiniz.

Ek olarak, tadımlık son bir oyun içeriği beta sürümüne dahil edilmiş olacak: Bir Invaded misson görevi 8 Şubat’ta 01:00 PT / 4 AM ET / 9 AM GMT / 8 PM AET’de açılacaktır. Test süresi oyuncuların 30. seviyeye kadar ilerlemesine izin verecektir.

Bir cevap yazın

%d blogcu bunu beğendi: